Wij bedenken verfrissende sociale concepten binnen het sociaal domein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verfrissende ideeën voor basisscholen en welzijnsinstellingen. We werken graag met sociale thema's zoals eenzaamheid, positieve gezondheid, armoede en mantelzorg.

Personaborden Eenzaamheid

 

Met de personaborden willen we eenzaamheid een gezicht geven. Deze verschillende borden vertalen de verhalen van zeer diverse mensen. Zo hopen wij dat mensen eenzaamheid makkelijker kunnen signaleren en zien dat eenzaamheid niet alleen ouderenprobleem is.

 


Dagboek van de mantelzorger

 

Als (beginnend) mantelzorger komt er ontzettend veel op je af. Naast de zorg krijg je te maken met verschillende instanties,  administratie, instellingen, behandelingen en agenda’s. Vanuit elke hoek krijg je papieren mee, afsprakenkaarten, visitekaartjes en informatiebladen. 

Na intensief overleg met ervaringsdeskundigen en professionals hebben wij een uniek praktijkboek ontwikkeld. Dagboek van de Mantelzorger is een handig en stijlvol hulpmiddel om de zorg die je verleent gestructureerd in beeld te hebben. 

 


positieve gezondheid

 


Een Tegen Eenzaamheid


Preventie