Sociale onderwerpen op een positieve, creatieve en verrassende manier communiceren

 

 

Krista Peeters Social Concepts bedenkt in de rol als adviseur, projectleider, procesbegeleider, als creatief brein manieren om sociale onderwerpen en thema’s op de kaart te zetten. Op een positieve manier sociale onderwerpen communiceren (sociaal domein). Vernieuwde ideeën en met verrassende combinaties van thema’s zorgen wij dat de informatie op een doeltreffende manier aankomt bij de doelgroep. Om concepten te laten slagen maken wij verbindingen tussen ondernemers, sociaal professionals, breiden wij netwerken uit, werken wij samen met samenwerkingspartners en delen wij kennis en inzichten. 

 

Een bak vol ervaring

Het grote voordeel om met ons te werken is de combinatie van ervaringen. Krista heeft 20 jaar ervaring in het sociaal domein (o.a. jeugd-jongerenwerk, vrijwilligers, ouderen en mantelzorg, eenzaamheid, communicatie) dat maakt dat wij snappen hoe te communiceren naar doelgroepen, wij snappen de non-profit, weten hoe het werk in het sociaal domein. Daarnaast heeft Krista al 10 jaar haar eigen onderneming in het ontwerpen van grafisch design en het bedenken van concepten en kent zij ook deze wereld. De ervaringen in deze 2 werelden maken het dat wij de perfecte match kunnen maken in de sociale concepten. Noa en Anouk werken zijn onze grafisch designers en keien in het maken van de mooiste designs. 

 

Mogelijkheden genoeg

Er zijn tal van mogelijkheden om met Krista Peeters Concepts samen te werken: 

Dat kan al een brainstorm zijn om weer wat creativiteit omhoog te laten borrelen bij jou als professional, maar ook zijn wij in te huren voor een interim klus om een sociaal project van de grond te krijgen. 

 

Voorbeelden van sociale concepten 

·      Procesbegeleiding Preventieakkoord Baarn – Positieve Gezondheid

·     Projectleider Een tegen Eenzaamheid Baarn 

 


 

 

Neem contact op

Vragen staat vrij, dus heb je een vraag, neem gerust contact met ons op.  

 

Samenwerkingspartners