Huisstijl

Wat is een goed logo?
Huisstijl · 26. juli 2023
Je logo is dé kans om indruk te maken, de eerste indruk telt nietwaar? Daarom is het belangrijk dat je logo aan bepaalde eisen voldoet. Gelukkig weet je na het lezen van deze blog precies wat de kenmerken zijn van een goed logo.

Opvallen doe je zo
Huisstijl · 26. juli 2023
Jij wilt met jouw bedrijf natuurlijk opvallen. Je wilt boven de concurrentie uitspringen. Maar hoe doe je dat? Daar kom je achter in deze blog!

Hoe de juiste lettertypes je merk versterken
Huisstijl · 20. juli 2023
Het gebruiken van de juiste lettertypes (wij noemen ze fonts) kan je merk enorm versterken. Elk lettertype brengt een bepaalde lading met zich mee. Je leest er alles over in deze blog.

De 6 voordelen van een huisstijl
Huisstijl · 19. juli 2023
Hoe belangrijk is een passende huisstijl? Wat levert dit op voor je bedrijf? Dit zijn twee vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt als ondernemer. Is een investering in een huisstijl het waard? Wat ons betreft wel, hier zijn zes redenen waarom.

De evolutie van grafisch ontwerp
Huisstijl · 19. juli 2023
Grafische ontwerp is door de jaren heen enorm geëvolueerd. Dit biedt enorm veel nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar ook een hoop nieuwe vereiste vaardigheden. In deze blog verkennen we de evolutie van grafisch ontwerp en de impact hiervan op de industrie.

Wat staat er op je visitekaartje?
Huisstijl · 27. mei 2023
Bij een kaartje wat je gemakkelijk aan je potentiële klanten geeft wil je dat zij deze herinneren en dat al jouw informatie erop staat. In deze blog lees je wat je absoluut niet moet overslaan bij het maken van jouw visitekaartje.