· 

Opvallen doe je zo

 

Niet zo bescheiden... 

 

We willen natuurlijk allemaal dat ons bedrijf opvalt. Maar soms is het lastig om te bedenken hoe je dit het beste kunt doen. Eén juiste manier op te vallen tussen de massa is er natuurlijk niet, maar dit zijn vier dingen waarvan wij denken dat ze jouw bedrijf echt gaan helpen.

Een duidelijke identiteit zorgt ervoor dat je opvalt. Daarom is het belangrijk om een missie en visie te formuleren, en hiernaar te handelen. Je kan deze missie en visie inzetten bij het maken van je huisstijl en je mediastrategie. Door te laten zien dat je echt ergens voor staat, val je op tussen de grote groep.

 

Zorg dat je lekker actief bent op sociale media en laat hierin naar voren komen wie jij bent, wat je kernwaarden zijn en hoe eigen je bent. Actief bezig zijn op verschillende sociale mediaplatformen zorgt ervoor dat je gezien wordt. Deel, like en reageer op de dingen die toepasselijk zijn bij jouw bedrijf en deel content waar je als bedrijf achter staat.

 

Sluit je aan bij verschillende groepen op bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Wordt lid van een groep die past bij je bedrijf en deel informatie maar leer ook vooral van de informatie van andere leden. Op deze manier wissel je ervaringen en ideeën uit en bouw je meteen een netwerk op die je kunt inzetten.

                                                                                                            

Laat een goede indruk achter door een professionele uitstraling. Zorg ervoor dat je website, socials, visitekaartjes ect. Er goed uitzien. Dit zorgt ervoor dat je een mooie, eerste indruk achterlaat waardoor je blijft hangen in het geheugen van potentiële klanten. Straal uit wie je bent, wat mensen van je bedrijf mogen verwachten. Doe waar je goed in bent. Gebruik je huisstijl op een efficiëntie manier en val op!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je te onderscheiden van de groep. Zo zou je ook kunnen denken aan het opzetten van een nieuw concept, product, een nieuwe dienst…. Wij zijn een kei om met je mee te denken… om op te vallen en ook in het uitwerken en bedenken van concepten. Aan elke keukentafel ontstaat er vaak een nieuw idee.

 

Heb je vragen of ideeën? Wees niet bang om te bellen of om een afspraak te maken, we helpen je graag!

Wij laten graag een kleurrijk vingerafdruk achter op onze opdrachten en op jouw logo! 

 

Wil je eens brainstormen en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Krista Peeters Concepts & Design 

Stuur ons een berichtje!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Heb jij wel eens gehoord van een nurturing system?

Help! Hoe maakt ik een contentplan voor sociale media?

Hoe de juiste lettertypes je merk versterken


Reactie schrijven

Commentaren: 0