Dagboek van de mantelzorger - Onbetaalbaar voor jou en mij

 

Ook maken wij eigen mooie eigen projecten. Dit project past perfect binnen het werkveld van het sociaal domein:

Het nieuwe en unieke praktijkboek “Onbetaalbaar voor jou en mij - Dagboek van de Mantelzorger”  

geschreven door Lois Kaihatu en Krista Peeters.

Wij hebben een hele mooie eigen site gemaakt voor dit boek. 

Vanaf nu is het boek via alle boekhandels, bol.com en onze eigen site te koop. 

 

Als (beginnend) mantelzorger komt er ontzettend veel op je af.

Naast de zorg krijg je te maken met verschillende instanties, administratie, instellingen, behandelingen en agenda’s. Vanuit elke hoek krijg je papieren mee, afsprakenkaarten, visitekaartjes en informatiebladen. Het is een jungle waar je ongevraagd in terecht komt, maar je doet het, want het is vanuit liefde voor de ander.

 

Na intensief overleg met ervaringsdeskundigen en professionals hebben wij een uniek praktijkboek ontwikkeld. Dagboek van de Mantelzorger is een handig hulpmiddel om de zorg die je verleent gestructureerd in beeld te hebben. Het is geen zakelijke ordner, maar een mooi boek in een handzaam A5-formaat zodat je waar je ook bent overzicht hebt. 


Eindelijk een praktisch en prettig vormgegeven boek om de mantelzorger meer rust en structuur te geven in deze ingrijpende periode.

 

Dagboek van de Mantelzorger

Het boek helpt om overzicht te houden over alles wat er op je afkomt. Hulp (aan)vragen, behandelen, verzorgen, planningen maken, regelingen en heel belangrijk zorgen voor jezelf.

Naast informatie, ontspanning en tips is er ook veel ruimte voor eigen notities. Dit alles in een praktisch A5 formaat wat past in elke tas. Het dagboek is daarbij een mooie blijvende herinnering.

 

Dit boek kan voor projecten binnen het Sociaal Domein misschien een welkome aanvulling en een mooi gebaar zijn, om weg te geven aan klanten, om te verkopen, bij bijvoorbeeld de Dag van Mantelzorg? Kerstcadeau….Je kan van alles verzinnen….. 

Bestellen voor organisaties

 

Afhankelijk van het gewenste aantal kunnen wij een mooie speciale aanbieding doen. 

Mochten je extra wensen hebben (bv eigen cover, informatie of voorwoord) dan kunnen we daar nu nog op inspelen, we gaan in oktober naar de drukker.

 

Mocht je nog vragen of wensen kan dat via ons maar ook gelijk met de uitgever FC Klap.

035 621 01 50 -  www.fcklap.nl