· 

Leads genereren

En hoe een grafisch - creatief - marketingbureau je daarmee helpt...

 

Stel je bent net begonnen met je bedrijf…. (of je bent al langer ondernemer, kan ook…) Je wilt leuke klanten aantrekken, nieuwe leads generen, je wilt de wereld laten zien dat jij er bent, jouw bedrijf heeft zoveel potentie! Vind je zelf in ieder geval ;) Je vraagt je af; Hoe krijg ik de klanten die ik nodig heb? En waar zal ik eens beginnen?

 

Heb je wel eens bedacht dat een grafisch – creatief – marketing bureau je daarbij kan helpen?

Wat je allemaal uit handen kunt geven? Waarmee je plannen maakt.

Mocht je nu denken dat je dat budget echt niet hebt… Let wel: wij, Krista Peeters Concepts & Design, kunnen voor elke wens en budget wel iets doen om je te helpen… Je kunt alles in fases doen en niet alles hoeft altijd in 1x.

 

Eerst maar eens de tips, dan kijk je later waar je wilt beginnen ;-)

 

Wij helpen je bij:

Contentmarketing

Klanten helpen en ondersteunen bij het creëren van waardevolle, creatieve en kleurrijke content die gericht is op hun doelgroep, is iets wat wij dagelijkst doen. Dit kan variëren van blogposts en e-books tot infographics en video's. Als grafisch - creatief - marketingbureau kunnen wij zorgen voor aantrekkelijk en visueel materiaal dat de aandacht trekt en de boodschap van je klanten versterkt. Wij zijn creatieve hoofden die nieuwe ideeën verzinnen waar je bij staat.

 

Sociale media

Wij adviseer onze klanten over effectieve strategieën voor sociale media om hun bereik en zichtbaarheid te vergroten. Creëren aantrekkelijke grafische elementen, zoals visuals en banners, die consistent zijn met de merkidentiteit van je klanten. Wij helpen, ontwerpen en ontwikkelen boeiende content die je doelgroep aanspreekt en deelbaar is.

 

Visuele branding

Wie beter dan grafische vormgevers bieden je ondersteuning bij het ontwikkelen of versterken van je visuele merkidentiteit. Je logo, huisstijl, icons, kleurenpaletten, typografie en andere visuele elementen die de identiteit van het merk weerspiegelen. Een sterk en consistent visueel merk zorgt voor herkenning en vertrouwen bij potentiële klanten.

 

Website-ontwerp

Samenwerken met onze klanten aan het ontwerpen en optimaliseren van websites. Wij zorgen voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat de aandacht trekt en bezoekers converteert naar leads. Denk eens na over de gebruikerservaring, laadsnelheid en responsiviteit van je website, wij doen dit graag!

 

E-mailmarketing

En heb je wel eens gedacht aan het opzetten van effectieve e-mailmarketingcampagnes? Ontwerpen van aantrekkelijke e-mailtemplates die de aandacht trekken en de boodschap van je klanten versterken is onze core business. Advies geven over het verzamelen van e-mailadressen en het opzetten van geautomatiseerde e-mailworkflows om leads te koesteren en te converteren trouwens ook.

 

Grafische advertenties

Als je toch besloten hebt om (betaalde) advertenties te gaan doen… dan is het ontwerp van grafische advertenties voor online platforms zoals Google Ads, sociale media of displaynetwerken essentieel. Het creëren van aantrekkelijke en opvallende advertenties die de aandacht van potentiële klanten trekken en hen aanzetten tot actie is wat je wil toch? Anders is het een beetje zonde van je investering.

 

Leadmagneten en landingspagina's

Wel eens van leadmagneten gehoord? Whitepapers, e-books of gratis downloads misschien wel? Mooie aantrekkelijke ontwerpen die waardevolle inhoud bieden in ruil voor contactgegevens van potentiële klanten. Wij ontwerpen aantrekkelijke landingspagina's die de voordelen van de leadmagneet benadrukken en bezoekers overtuigen om hun gegevens achter te laten.

 

Videomarketing

Wist je dat videomarketing het super goed doet om leads te genereren? Wij kunnen je helpen bij het maken van boeiende video-inhoud, zoals productdemonstraties, tutorials of klantgetuigenissen. En je hoeft echt niet zelf te gaan klooien (tenzij je dat leuk vindt natuurlijk) met professionele videoproductie en bewerking om de kwaliteit en impact van de video's te vergroten.

 

Interactieve PDF’s

Je hebt ongetwijfeld gehoord van PDF, je weet wel dat bestandje waar je verder nooit wat mee kunt? Wij maken de meest mooie interactieve PDF’s. met linkjes naar sites, filmpjes, blogs, enz. Een super leuke interactieve manier om klanten aan te spreken. Je kunt ze naar je klantenlijst versturen, om je website zetten, achter een contactform zetten enz. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee wat voor jou de beste opties zijn.

 

Old school drukwerk

En ook al leven wij in een digital world, wij maken nog steeds veel ontwerpen op drukwerk. Flyers, visitekaartjes, folders, magazines, brochures, vlak ze nog niet helemaal uit. Je valt in deze onlinewereld misschien nog wel meer op als je iets op papier geeft of opstuurt naar je aspirant klanten. Wij ontwerpen en realiseren ook je drukproces. De relaties die wij hebben met drukkers – bestickeraars – merchadise bedrijven is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Het scheelt je urenlang op het internet speuren naar de goedkoopste en beste koop. Wij hebben dat allemaal allang gedaan.

 

Als grafisch - creatief – marketingbureau kunnen wij dus een cruciale rol spelen bij het helpen van organisaties en bedrijven om nieuwe leads te genereren. Door onze creatieve vaardigheden en expertise in te zetten, kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het creëren van aantrekkelijke content, het versterken van visuele branding en het ontwerpen van effectieve marketingmaterialen. Dit zal bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid, het aantrekken van potentiële klanten en het stimuleren van conversies.

 

Heb je na het lezen ideeën waar wij je bij kunnen helpen?

Laat het weten!

Wij laten graag een kleurrijk vingerafdruk achter op onze opdrachten en op jouw logo! 

 

Wil je eens brainstormen en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

 

Krista Peeters Concepts & Design 

Stuur ons een berichtje!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


10 tips voor een effectieve branding strategie

Nurturing system, wat levert mij dat als ondernemer op?

Hoe schrijf je een marketingplan?


Reactie schrijven

Commentaren: 0