Wat voorbeelden...

Hieronder zie je een paar van onze projecten, designs en concepten die wij hebben gedaan, ontworpen en hebben bedacht.

Logo's, huisstijlen, krantenpagina's, aankleding van festivals en grote events, basisschoollessen, geboortekaartjes en cadeau's, digitale banners, ...

 

Heb je een vraag, laat het ons weten, dan maken wij er samen iets moois van! 

 

"Wij zetten graag een kleurrijke vingerafdruk op al onze projecten en ideeën!" 

 

voor Nedcomp mochten wij een nieuwe huisstijl maken. Fris, opvallend en anders als anders...op de site van Nedcomp vind je uitleg over de huisstijl. 

En in plaats van een live event, werd het een nieuw bedacht concept: een zomermagazine. eigenlijk het event in magazine vorm. Met sprekers die zouden spreken, een diepte interview Benno de Winter, nu in een mooi artikel met mooie fotoreportage, met een beetje ontspanning (nu een puzzel pagina) en advertenties die je anders in een goodybag zou krijgen. Dit magazine is naar alle klanten van Nedcomp verstuurd. 

Voor de Dynamische Driehoek en 3 fantastische dynamische dames mochten wij (in samenwerking met Boekportret en Sprekend Beeld) een mooi boekje maken. Want na 30 jaar een methode bedenken en uitvoeren in hun werk, werd het toch wel eens tijd om dit ook te bundelen en uit te geven in een boek. Ook hebben wij de huisstijl compleet mogen maken met een Powerpoint presentatie en kaartjes die gebruikt worden bij de trainingen. En hebben wij er met Yesonline een mooie website van gemaakt. 

Concepten bedenken waar de behoefte ligt... dat hebben wij gedaan voor B.Slim Baarn en Dat Voelt Goed Baarn. Lessen over suiker in drankjes voor kinderen van het basisonderwijs. De lessen hebben wij inhoudelijk gemaakt, er digitale les voor gemaakt voor op het Digibord en daarbij handleidingen en een whitebord voor de opdrachten. Ook voor B.Slim Amersfoort mochten wij een zelfde pakker maken maar dan in de stijl van Amersfoort en daarbij hebben wij nog waterboekjes gemaakt om uit te delen. 

En nog wat meer voorbeelden van logo's - Huisstijlen - krantenpagina's - sociale media campagnes - portfolio mappen voor op school - verpakkingen - aankleding van festivals - A0 borden - geboortje kaartjes en cadeaus - enz...