Leskisten - Online campagnes voor scholen & onderwijs

Concepten bedenken waar de behoefte ligt... dat hebben wij gedaan voor B.Slim Baarn en Dat Voelt Goed Baarn. Lessen over suiker in drankjes voor kinderen van het basisonderwijs. De lessen hebben wij inhoudelijk gemaakt, er digitale les voor gemaakt voor op het Digibord en daarbij handleidingen en een whitebord voor de opdrachten. Ook voor B.Slim Amersfoort mochten wij een zelfde pakker maken maar dan in de stijl van Amersfoort en daarbij hebben wij nog waterboekjes gemaakt om uit te delen. 

 

Dit doen wij ook voor online en voor op alle sociale media uitingen

Wil je mooie spetterende en opvallende berichten voor online? Wij denken mee over onderwerpen en leuke berichten, ontwerpen ze in een stijl en plaatsen ze ook nog als je dit wilt. (Wij kunnen ook alles bij je aanleveren, dan kan je zelf plaatsen...)  

 

Kijk eens op de Facebook pagina's van Dat Voelt Goed of B.Slim Baarn of B.Slim Amersfoort. 

Ook online!

Voor Dat Voelt Goed Baarn mogen wij in alle vakanties sociale media campagne bedenken en uitwerken. De opdrachten zijn op de website terug te vinden zodat de kinderen (en hun ouders) de opdrachten kunnen doen in de vakantie. 

 

Wij bedenken de opdrachten, ontwerpen de berichten, filmpjes en zetten alles online ... 

Voor deze campagne zetten wij alles ook op de eigen website. 

 

Wil jij ook je sociale media een boost geven?

Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

 

#socialemedia #boost #wijmakenhetvoorje #grafischontwerp #campagne #geenomkijkennaar


En nog wat meer voorbeelden van logo's - Huisstijlen - krantenpagina's - sociale media campagnes - portfolio mappen voor op school - verpakkingen - aankleding van festivals - A0 borden - geboortje kaartjes en cadeaus - enz...