Sociale onderwerpen op een positieve, creatieve en verrassende manier communiceren

 

 Krista Peeters Social Concepts bedenkt in de rol als adviseur, projectleider, procesbegeleider, als creatief brein manieren om sociale onderwerpen en thema’s op de kaart te zetten. Op een positieve manier sociale onderwerpen communiceren (sociaal domein). Vernieuwde ideeën en met verrassende combinaties van thema’s zorgen wij dat de informatie op een doeltreffende manier aankomt bij de doelgroep. Om concepten te laten slagen maken wij verbindingen tussen ondernemers, sociaal professionals, breiden wij netwerken uit, werken wij samen met samenwerkingspartners en delen wij kennis en inzichten. 

  


Preventie Akkoord - Positieve Gezondheid Baarn

Even wat over positieve gezondheid:

Onderzoeker en voormalig huisarts Machteld Huber vroeg aan ruim 2.000 mensen wat zij verstaan onder gezondheid. Wat blijkt? Het gaat mensen niet alleen om hun lichamelijke gezondheid. Ze vinden vooral een betekenisvol leven belangrijk. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past. 

 

Positieve Gezondheid omvat 6 pijlers die mensen alle 6 even belangrijk vinden. 

We hebben de zes pijlers versimpeld door ze door te vertalen naar korte werkwoorden. Zo begrijp je sneller wat de pijlers betekenen. Zie de versimpelde pijlers hieronder.

Kennisvragen