Wij zijn creatief en kleurrijk, flexibel en meedenkend, heel erg klantgericht en lekker out of the box, gek op sociale thema’s en betekenen graag iets voor anderen. Wij geloven in een kleurrijke sociale wereld en leven onze dromen. Samen maken we jouw dromen tastbaar! 

 

Dit doen we door met andere (sociale) creatieve ondernemers, klanten en organisaties samen te werken, goed te luisteren en creatief uit te spatten. Daarom bedenken wij de leukste, sociale, nieuwe concepten en ontwerpen wij kleurrijke designs op een eigen frisse, vlotte en opvallende manier.

Hi ik ben Krista en dit is mijn bedrijf! waar ik super trots op ben.

Trots op mijn team, mijn klanten en de producten die wij maken.

 

"Ik leef mijn droom"

 

Hoe leuk is het om allemaal mooie creatieve concepten te mogen bedenken, ontwikkelen en ontwerpen waar vooral het sociaal domein, maar ook ondernemers iets aan hebben? Ook word ik vaak ingehuurd door Gemeenten om sociale thema's op een creatieve manier op de kaart te zetten. Zoals in Baarn als projectleider Een tegen Eenzaamheid. 

 

Samen met Joost woon ik in Loosdrecht in ons klushuis midden in het bos.

Naast het klussen reis ik heel graag, ben ik graag buiten en doen ik het liefst leuke dingen met mijn familie en vrienden. Ohja en ik kickboks graag!

Hi! Ik ben Anouk, 27 jaar en sinds 2021 werkzaam bij Krista Peeters Concepts & Design als Grafisch Ontwerper. 

 

Je kunt bij mij terecht voor logo-ontwerpen, huisstijlen en allerlei media-uitingen.

Al bijna mijn hele leven woon ik in Baarn. In mijn vrije tijd wandel ik met mijn hond, spreek ik graag af met vrienden en familie, doe ik aan fitness en probeer ik lekkere recepten uit.

Hi, ik ben Noa. Ik ben 21 jaar oud en ik ben in 2022 afgestudeerd als Grafisch Designer. Inmiddels werk ik al een tijdje bij Krista Peeters Concepts & Design.

 

Ik woon samen met mijn moeder en een heleboel huisdieren in het boerendorpje Eemnes. In mijn vrije tijd ga ik veel naar de sportschool en spreek ik af met vrienden en familie.