Wij zijn creatief en kleurrijk, flexibel en meedenkend, heel erg klantgericht en lekker out of the box, gek op sociale thema’s en betekenen graag iets voor anderen. Wij geloven in een kleurrijke sociale wereld en leven onze dromen. Samen maken we jouw dromen tastbaar! 

 

Dit doen we door met andere (sociale) creatieve ondernemers, klanten en organisaties samen te werken, goed te luisteren en creatief uit te spatten. Daarom bedenken wij de leukste, sociale, nieuwe concepten en ontwerpen wij kleurrijke designs op een eigen frisse, vlotte en opvallende manier.

Hi ik ben Krista en dit is mijn bedrijf! Trots op mijn bedrijf, team, klanten en de producten die wij maken.

 

"Ik leef mijn droom"

 

Hoe leuk is het om allemaal mooie creatieve concepten te mogen bedenken, ontwikkelen en ontwerpen waar vooral het sociaal domein, maar ook ondernemers iets aan hebben? Ook word ik vaak ingehuurd door Gemeenten om sociale thema's op een creatieve manier op de kaart te zetten. 

 

Samen met Joost woon ik in Loosdrecht in ons klushuis midden in het bos. Naast het klussen reis ik heel graag, ben ik graag buiten en doen ik het liefst leuke dingen met mijn familie en vrienden. Ohja en ik kickboks graag!

Hi! Ik ben Anouk, ik begon als stagiair en ben lekker gebleven bij Krista Peeters Concepts & Design.

 

Ik ontwerp en ontwikkel alles wat te maken heeft met zichtbaarheid. Mijn hart ligt ook echt bij de sociale thema's. 

 

Ze zeggen hier dat ik 'de puntjes op de i zetter' ben. Tussen al die creativiteit heb je ook iemand nodig die de deadlines, afspraken in de gaten houdt. Daarbij ben ik vaak degene die de Nederlandse taal, teksten en spelling checkt. En verzorg ik vaak ons nurturing system wat wij voor klanten opzetten. 

 

Al bijna mijn hele leven woon ik in Baarn. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie, doe ik aan fitness en probeer ik lekkere recepten uit.

Hi, ik ben Noa. Ook ik begon hier als stagiair en ook ik ben gebleven. Het is hier ook zo gezellig. Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever. 

 

Klanten ondersteunen en alle vragen praktisch oppakken, doe ik met liefde. 

 

Hier word ik gebombardeerd als 'de praktische aanpakker'. Vliegensvlug pak ik mijn taken op! Ik ondersteun veel klanten met hun sociale media en ik maak leuke content! Het werk is zo gevarieerd, dat vind ik het allerleukste. Geen dag is hetzelfde. 

 

Ik woon samen met mijn moeder en een heleboel huisdieren in Eemnes. In mijn vrije tijd ga ik veel naar de sportschool en spreek ik af met vrienden en familie.