Online ontwerp

De eerste kennismaking vindt tegenwoordig meestal online plaats. Je website wordt gegoogeld of je profiel wordt bekeken op Facebook of LinkedIn. En aangezien je maar een kans hebt voor een eerste indruk, is het belangrijk dat je er goed opstaat. Krista Peeters Design zorgt voor een online presentatie die aansluit bij de identiteit van je organisatie en bijdraagt aan de boodschap voor je doelgroepen. 

Website

Je website is de belangrijkste plek online. Het is de plek die mensen bezoeken om meer te weten te komen over je organisatie en over je producten of diensten. Het is de plek waar de conversie plaatsvindt. Vanuit de website nemen ze contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor het bestellen van een product of dienst. Zo’n website moet er dus aantrekkelijk uitzien en tegelijkertijd ook logisch in elkaar zitten. Ik kan het ontwerp voor je maken of een complete website van A tot Z voor je inrichten, waarbij ik eventueel professionals uit mijn netwerk inschakel voor tekst, fotografie, hosting en online marketing. 

Webdesign, Bureau Prikbord, beeld, buttons, in een stijl
Webdesign Bureau Prikbord
Webdesign, Miss Detox, ronde vormen, lichte kleuren
Webdesign Miss Detox

Email Nieuwsbrief

Als je erin slaagt om een interessante informatie op een aantrekkelijke wijze te presenteren, is een nieuwsbrief via email het middel om veel mensen tegelijkertijd te bereiken tegen geringe kosten. Nu zijn interessant en aantrekkelijk twee eigenschappen die precies passen bij Krista Peeters Design. Ik kan je dus prima van dienst zijn.


Banners

Als organisatie communiceer je meestal via verschillende online platformen. Denk aan Facebook, Google Plus, LinkedIn en Instagram. Als die platformen hanteren andere maten voor hun headers en achtergronden. Ik kan ervoor zorgen dat alles mooi verzorgd en uniform online staat. Ook banners die ingezet worden als online advertenties, passen binnen het portfolio.

Profielfoto, Facebook, Linda Ekelschot, natuurvoedingsdeskundige, logo gebruik, Almere
Profielfoto Linda Ekelschot

Sociale media

Iedereen onderkent zo langzamerhand wel het belang van sociale media. Toch worstelen veel organisaties ermee door gebrek aan kennis of gebrek aan tijd. Krista Peeters Design kan je inzetten voor een slimme en efficiënte campagne op de sociale media, die aansluit bij de rest van de communicatie binnen de organisatie en wordt opgepikt door je doelgroepen.

Facebook, advertentie, BNI Smaragd, mooie foto van een kraan, binnenhuisarchitect gevraagd, amersfoort
Facebook bericht BNI Smaragd


webdesign | social media lay-out |  nieuwsbrief |

digitale handtekening | banners | digitale huisstijl | layout advies

Wil je weten wat Krista Peeters Design voor jouw online design kan betekenen? Bel dan voor een afspraak 06 274 38 395