Corporate communicatie

Een eigen vingerafdruk, eenduidig, authentiek en iets van jezelf. 

Dat is sterke corporate communicatie. Wie ben jij? Is de vraag waar ik antwoord op wil hebben. Het gaat om jou en jouw bedrijf. Daarbij is het belangrijk of en hoe anderen jouw vingerafdruk zien en ervaren. 

En met welke eigenschappen zij jou associëren. Hoe ziet jouw identiteit, imago en reputatie eruit. Welke afdrukken laat je achter? Samen gaan wij kijken of alles bij elkaar komt, welke stappen er nodig zijn om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Welke vingerafdrukken zijn hiervoor nodig? Mijn doel is om jouw identiteit, imago en reputatie samen te brengen zodat mensen snappen wat je zegt en wie je bent. Als je geloofwaardig bent met wie je bent en wat je uitstraalt, zal je zien dat je doelgroep in je gelooft! 

gevouwen folders, paars, huisstijl, visitekaartjes, met foto's, Centrum Chai, Baarn
Gevouwen folders & visitekaartjes Centrum Chai
flyers vierkant, logo ontwerp, kleurrijk, foto natuurgebied, Runners United, Loosdrecht, Hilversum, cross events
Logo & huisstijl Runners United

Logo

Het ontwerpen van een nieuw logo is misschien wel het meest uitdagende en daarmee ook mooiste van mijn werk. Een goed logo vraagt het uiterste van een grafisch vormgever. Je moet je volledig inleven in de belevingswereld van de klant: de organisatie, de markt, propositie en positionering, de concurrenten, en ga zo maar even door. En dan heb je nog dat lastige aspect smaak, waarover niet te twisten valt. Nou, ik ga er inderdaad geen ruzie over maken, maar wil er wel alles over weten. Vandaar dat ik jou als klant bij het proces betrek. Ik gebruik bijvoorbeeld 'moodboards' om erachter te komen waar je voorkeuren liggen. En zo nemen we samen elke stap tot er een goed eindresultaat ligt. Want van een goed logo heb je jarenlang plezier.

 

Ben jij benieuwd naar een op maat gemaakt logo? Een logo die uniek voor jouw bedrijf ontworpen is? Uniek, opvallend en creatief? Waarvan er niet 10 in een dozijn van zijn? Vraag dan eens een offerte aan... je hebt al vanaf €250 een eigen uniek logo.

flyers, logo ontwerp, wijkgericht werken, welzijn Baarn, Welzin, huisstijl
Huisstijl & Logo voor Welzijn Baarn en Welzin
visitekaartjes, briefpapier, logo ontwerp, mistral advocaten, blauw, frisse wind, Amersfoort, Woerden
Visitekaartjes, huisstijl & logo ontwerp voor Mistral Advocaten

Huisstijl

De huisstijl is het verlengde van het logo. Hierin komt alles samen: kleurgebruik, typografie en opmaak. Tegenwoordig is de digitale huisstijl minstens zo belangrijk als de huisstijl in het drukwerk. CMYK-kleuren moeten overeenkomen met de kleuren in RGB. Ik maak altijd een handzaam document, waarin alles over de huisstijl is terug te vinden en wat je kan gebruiken naar andere leveranciers als iets in de huisstijl moet worden gemaakt.

naam | logo | beeldmerk | huisstijl |(digitaal) briefpapier | visitekaartjes | enveloppen | powerpoint template 

Huisstijl ToKo BoCo
Huisstijl ToKo BoCo

Wil je weten wat Krista Peeters Design voor jouw corporate identity kan betekenen? Bel dan voor een afspraak 06 274 38 395