gevouwen folders, paars, huisstijl, visitekaartjes, met foto's, Centrum Chai, Baarn
gevouwen folders & visitekaartjes Centrum Chai
flyers vierkant, logo ontwerp, kleurrijk, foto natuurgebied, Runners United, Loosdrecht, Hilversum, cross events
Logo & huisstijl Runners United
flyers, logo ontwerp, wijkgericht werken, welzijn Baarn, Welzin, huisstijl
Huisstijl & Logo voor Welzijn Baarn en Welzin
visitekaartjes, briefpapier, logo ontwerp, mistral advocaten, blauw, frisse wind, Amersfoort, Woerden
Visitekaartjes, huisstijl & logo ontwerp voor Mistral Advocaten

corporate identity

Om te beginnen: excuses voor de term corporate identity. Bij Krista Peeters Design gebruik ik liever niet van dit soort termen, maar het ontbreekt in deze aan een goed alternatief in het Nederlands. Waar het hier over gaat is alles wat te maken heeft met het vormgeven en verbeelden van je organisatie in het algemeen. De naam, het logo en de huisstijl.

naam

Het gebeurt niet heel vaak, maar toch maak ik het mee dat ik samen met mijn opdrachtgever mag brainstormen over een goede naam voor de zaak. Dat komt bijvoorbeeld doordat blijkt dat het internetdomein van de naam die aanvankelijk was verzonnen, al bleek te bestaan. Goedenaam.nl bleek geen vrij domein. Met mijn creativiteit en zakelijk inzicht, kan ik dat snel ombuigen tot een nieuw perspectief.

Logo

Het ontwerpen van een nieuw logo is misschien wel het meest uitdagende en daarmee ook mooiste van mijn werk. Een goed logo vraagt het uiterste van een grafisch vormgever. Je moet je volledig inleven in de belevingswereld van de klant: de organisatie, de markt, propositie en positionering, de concurrenten, en ga zo maar even door. En dan heb je nog dat lastige aspect smaak, waarover niet te twisten valt. Nou, ik ga er inderdaad geen ruzie over maken, maar wil er wel alles over weten. Vandaar dat ik jou als klant bij het proces betrek. Ik gebruik bijvoorbeeld 'moodboards' om erachter te komen waar je voorkeuren liggen. En zo nemen we samen elke stap tot er een goed eindresultaat ligt. Want van een goed logo heb je jarenlang plezier.

 

Ben jij benieuwd naar een op maat gemaakt logo? Een logo die uniek voor jouw bedrijf ontworpen is? Uniek, opvallend en creatief? Waarvan er niet 10 in een dozijn van zijn? Vraag dan eens een offerte aan... je hebt al vanaf €250 een eigen uniek logo.

huisstijl

De huisstijl is het verlengde van het logo. Hierin komt alles samen: kleurgebruik, typografie en opmaak. Tegenwoordig is de digitale huisstijl minstens zo belangrijk als de huisstijl in het drukwerk. CMYK-kleuren moeten overeenkomen met de kleuren in RGB. Ik maak altijd een handzaam document, waarin alles over de huisstijl is terug te vinden en wat je kan gebruiken naar andere leveranciers als iets in de huisstijl moet worden gemaakt.

Wil je weten wat Krista Peeters Design voor jouw corporate identity kan betekenen? Bel dan voor een afspraak 06 274 38 395

huisstijl, logo, gebruik, blauw logo, sub logo, lettertype, font, krista peeters design
Huisstijl gebruik Mistral Advocaten
logo, pit baarn, logo's, huisstijl, logo, gebruik, blauw logo, sub logo, lettertype, font, krista peeters design
Logo werkblad Pit Baarn
huisstijl, logo, gebruik, gekleurd logo, sub logo, lettertype, font, krista peeters design
Voorstel blad schetsen Runners United huisstijl blad schetsen Runners United huisstijl