Drukwerk

Hoewel het soms lijkt of ons leven alleen nog online afspeelt, blijft goed drukwerk belangrijk. Een folder of brochure is tastbaar en kan je ergens achterlaten. Mooi en interessant materiaal wordt bewaard. Online media is in die zin vluchtiger. Bij Krista Peeters Design ben ik dol op van mooi drukwerk. Ik besteed er de volle aandacht aan, zodat het daarna het effect heeft waarvoor het wordt gedrukt.

Flyer

Een flyer zet je in om in korte tijd ergens de aandacht op te vestigen. Je ziet dat bijvoorbeeld in verkiezingstijd, als de partijen volop flyeren op straat om je stem te krijgen. Flyers bevatten een aankondigen, boodschap of willen ergens je aandacht op vestigen.

De centrale boodschap moet er dus vanaf knallen!

gevouwen flyer A7, 4 vouw, zigzag, heldere kleuren, lokaal 0, Baarn, Humanitas
Taallessen flyer. A7 gevouwen
flyers, ongevouwen, rond, vierkant, A6, miss Detox,
Flyers in allerlei vormen Miss Detox

Folder

Een folder is meer dan een flyer en minder dan een brochure. Met een folder biedt je informatie over een product, een dienst, een evenement of andere activiteit. Een folder moet aantrekkelijk en overzichtelijk zijn, met een goede balans in tekst, beeld en vorm.


Brochure

Een brochure vraagt meer aandacht dan het vluchtige materiaal als flyers en folders. Een brochure moet volledig de identiteit van de organisatie of het merk weergeven. Dat vraagt een grondige voorbereiding waarin je essentiële keuzes maakt voor het concept, zowel voor de vormgeving als de tekst en de materialen die je gaat gebruiken.


Magazine

Je kan tegenwoordig online zelf een magazine samenstellen. Wil je net wat meer en vooral iets buitengewoons, dan kan je bij mij aankloppen. Met Krista Peeters Design kan ik een compleet magazine voor je samenstellen, inclusief de teksten, de fotografie en het drukken. Leuk idee voor een jubileum, een nieuw pand of een andere mijlpaal binnen je bedrijf!

kleurrijk receptenboekje, huisstijl, drukwerk, gevouwen brochure
Receptenboekje ontwerp

Jaarverslag

Een jaarverslag kan zoveel meer zijn dan een rapportage van het beleid en de resultaten. Een goed doordacht jaarverslag kan investeerders, prospects en potentiële werknemers over de streep trekken. Je maakt het verschil door een mooi concept en aansprekend thema van A tot Zin het verslag door te trekken. Moeilijk? Valt wel mee als ik je ermee mag helpen.

flyers | folders | brochures | magazines | jaarverslagen | posters | kaarten | uitnodigingen | stickers | offertemappen


Wil je weten wat Krista Peeters Design voor jouw drukwerk kan betekenen? Bel dan voor een afspraak 06 274 38 395