Krista Peeters, aangenaam

 

Niets is onmogelijk en niets is te gek. Ik verras graag mijn opdrachtgevers door net een stapje verder te gaan. Ik doe het liefst dingen waar anderen niet aan denken. Op de kop, vanaf de zijkant, een ander perspectief geeft een ander beeld van dingen. Er zijn altijd meer oplossingen dan een. Ik heb dat altijd al gehad en ben blij dat ik dit nu in mijn werk voor mijn klanten kan laten zien. Mijn werkwijze is open, eerlijk, transparant en altijd samen met de klant. Wat je ziet, is wat je krijgt, nooit minder, meestal wat meer.

Van een logo tot een evenement

Ik vind heel veel leuk en ben gewend om alles aan te pakken. Dat werkt niet, dus heb ik mezelf aangeleerd om me te beperken tot het vakgebied van marketingcommunicatie. Dat is al breed genoeg. Ik ben een beelddenker. Als iemand begint te praten, komen bij mij vormen, kleuren en ideeën binnen. Ik vind beeldmerken, logo’s en huisstijlen dan ook geweldig om te ontwerpen. Daarnaast ben ik een organisator. Ik krijg anderen gemakkelijk enthousiast voor een idee en zo is het op poten zetten van een project of evenement ook iets waar mijn klanten en ik heel vrolijk van worden.

kleurrijke vingerafdruk

Als je naar mijn portfolio kijkt, dan valt wel op dat ik kleur niet uit de weg ga. Integendeel! Ik hou ervan. Ik merk dat veel vakgenoten van mij terughoudend zijn in het kiezen van kleur. Zwart, wit en grijs zijn immers tijdloos. Dat klopt, maar ze zijn ook risicoloos. Kleur geeft smoel, geeft pit, maakt krachtig. En of je nou kleur bekent of niet; een huisstijl is gemiddeld toch niet langer houdbaar dan 10 jaar. Daarom is kies ik voor kleur en biedt mijn opdrachtgevers graag mijn kleurrijke vingerafdruk.

meer weten?

Bel me dan voor een afspraak of kijk en klik hieronder op mijn persoonlijke pagina van LinkedIn, als je vast meer achtergrond over mij wil weten.

handtekening Krista Peeters Design, PR, ontwerp, advies, kristapeeters.nl